2013. augusztus 15., csütörtök

EREDMÉNYHIRDETÉS



Figyelem!
(fanfárok)
Osztottam, szoroztam, összeadtam, kivontam, s a számok, vagyis az olvasók által megítélt pontszámok az alábbi eredményt hozták:
I. helyezett: Botkrisz: Mese a pókról, aki túlélte… (48, 3 p)
II. helyezett: Susane: Rendbontó a Rezervátumban (47,7 p)
III. helyezett: Farago: Nincs benne semmi oroszlán (45,4 p)
4. helyezett: Tania: Az ember legjobb barátja (40 p)
5. helyezett: Diana99: Felelsz vagy mersz? (38 p)
6. helyezett: Emyke: Arnold titkos élete (37,3 p)
7. helyezett: Hamiltonfan: A legsötétebb memoár (35,3 p)
8. helyezett: Jamie Scan: A legjobb barát (34,3 p)
9. helyezett: FuraMark: Egy macska krónikája (25,3 p)
10. helyezett: Rékaa: Mi lett Pulival? (16 p)

Gratulálok az íróknak, valamint köszönetem mindenkinek, aki megtisztelte véleményével az írásokat. Nincs is más hátra, mint hogy átadjam nektek a díjakat és az emléklapokat.

Elsőként az íróknak szeretném átadni az emlékbannereket:










Valamint egy-egy bannerrel szeretném honorálni a mindazon olvasók munkáját, akiknek a pontjai érvényesek voltak, vagyis legalább három történetet értékeltek. Név szerint:

Clarey
Cortez
Lunamalfoy
Midnights Prophet
Snapefan Sf,
valamint egy különdíj jár Susane-nak, aki – mivel a verseny résztvevője volt – pontozás nélküli, de igen tartalmas, értékes véleményt írt több történethez is.






Még egyszer gratulálok, illetve köszönöm mindenkinek a részvételt és a pontozást! Nélkületek nem jöhetett volna létre a kihívás. További sok sikert kívánok mindenkinek az írásban és az élet minden területén!
zsuzsanna1987

4 megjegyzés:

  1. Köszönöm szépen!! Nagyon örülök! :D Nem is hittem volna! Gratulálok a többi résztvevőnek a történetekhez! Nagyon jó volt őket olvasni!:)

    VálaszTörlés
  2. Ó, már nagyon vártam ezt a percet! ^^ Óriási gratuláció mindenkinek, nagyokat néztem a leleplezésnél. :) Remélem, lesz második fordulója is a kihívásnak a jövőben, én nagyon élveztem olvasni az állatos sztorikat. A díjat pedig nagyon szépen köszönöm, igazán meglepődtem rajta. Köszönöm, Neked zsuzsanna1987, hogy megrendezted a kihívást! Clarey

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm szépen a díjat és a pontokat, és gratulálok mindenkinek. Zsuzsanna1987, köszönöm, hogy megrendezted ezt a kihívást, nagyon szerettem írni ezt a történetet, illetve olvasni mindenki másét, és a kritikaírói különdíjat is köszönöm. :D Megyek is vissza, megírom mindenki másnak is a kritikámat.
    Remélem, hogy lesz még hasonló kihívás.

    VálaszTörlés
  4. Köszönöm a díjat és gratulációm a résztvevőknek. Valami hasonló eredményre számítottam.

    VálaszTörlés